zondag 7 augustus 2011

Drukke en innovatieve zomer

De afgelopen weken zijn erg druk geweest. Veel interessante ontwikkelingen, er worden weer een hoop mooie ontwikkelingen opgezet die de komende tijd verder vorm gaan krijgen:
- Bij het Ministerie van EL&I wordt hard gewerkt aan de kabinetsreactie op de topsectoren adviezen. Onderstussen staan ook de topteams niet stil, voor het de topsector Water is Jan Bout inmiddels als kwartiermaker benoemd en aan de slag.

- Bij de bestuurskern van het Ministerie van IenM wordt hard gewerkt aan de voorbereiding van de innovatie-estafette.  Het belooft weer een mooie dag te worden op 4 oktober aanstaande.

- Deze zomer ook intensief betrokken geweest als waarnemend programmamanager bij het corporate innovatieprogramma van Rijkswaterstaat. Ook hier gaat het komende jaar veel gebeuren. September gaat ook de externe website online, waarmee het programma ook zichtbaarder moet worden buiten de organisatie.

- Ook mijn werkzaamheden voor de Verkeerscentrale VCNON lopen gewoon door. De aannemer is inmiddels aan de slag.

Kortom veel ontwikkelingen bij verschillende organisaties op het gebied van innovatie. Bijzonder en inspirerend om hierin een rol te kunnen spelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten