zaterdag 3 maart 2018

Zonnepanelen - 2

De zonnepanelen zijn besteld. Deze week stond in het teken van de overige voorbereidingen.  Netjes onze panelen aangemeld via energieleveren.nl.  Binnen een werkweek wordt u terug gebeld door Liander.  Nou niet dus.

Eind deze week zelf maar eens gebeld. Opdracht was ergens blijven liggen, bla bla bla.  Het voordeel van de situatie was wel dat ik meteen kon vragen naar die prachtige gietijzeren kast die we in de meter kast hebben. De hoofdzekeringen die erin zitten zijn nog van voor de tweede wereldoorlog.  Dus ja, die moet ook vervangen worden.

Het kost even wat moeite. Maar nu krijgen we een monteur die zowel de meter komt vervangen als de antieke hoofdzekeringskast.  Begin volgende week neemt men contact op om de vervanging in te plannen. We zijn benieuwd.....

Ook bij de belastingdienst maar meteen een formuliertje gedownload voor de BTW-teruggaaf. Die geeft op haar website al aan dat het verstrekken van het BTW-nummer langer duurt door de vele aanvragen van zonnepaneelhouders.  Ook niet chique, maar in ieder geval duidelijk. Ben benieuwd hoe lang dit gaat duren.  Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten