zondag 1 mei 2011

Innovatie en Leiderschap

De afgelopen week stond in het teken van innovatie en ondernemerschap. Met de collega's van IenM zijn wel al flink aan het Brainstormen geweest welke highlights en initiaven een plaats verdienen op de Innovatie-estafette verdienen.  Inmiddels zijn ook projectteams aan het ontstaan waarin die dat zullen gaan uitwerken. Deze teams beloven een mooie mix van bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid te worden.

Ook de topsectoren komen steeds meer op stoom en de deadline van half juni komt steeds dichterbij. Het wordt een flinke uitdaging om het programma van de innovatie-estafette zo vorm te geven dat er een goede balans is tussen Maatschappelijke innovatie vanuit IenM en economische innovaties vanuit de topsectoren.  Inmiddels zijn de topsectoren ook op internet gezamenlijk aanwezig.

Deze week ook druk geweest met de spinn-off van het bezoek aan SAS vorige week. Een zeer interessant bezoek met een aantal collega's over het thema leiderschap en empowerment. SAS is absoluut een inspirerend bedrijf.  Daarnaast moet ik, zeker met mijn achtergrond, daarbij nog vermelden dat het bedrijf gevestigd is in een prachtig pand op een beeldschone locatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten