zaterdag 14 maart 2015

Nadenken over een gezinshuis - 2

Half februari hadden we een eerste kennismaking met de formule van gezinshuis.com, die was positief en smaakte naar meer. Zo gezegd, zo gedaan. Recent hebben Danielle en ik een gesprek gehad met een van de accountmanagers van gezinshuis.com

Dit gesprek heeft ons bevestigd in onze plannen, en ook weer verder geholpen in onze gedachtenvorming. Veel herkenning, een leuk gesprek en contact. Ook hebben we een aantal goede vragen en tips gehad om onze ideeën en plannen aan te scherpen. In het concept is ruimte om onze eigen ideeën vorm te geven.  En hoewel het concept van oorsprong uit de jeugdzorg komt, is het ook goed toepasbaar op onze plannen.

Om net alleen over onze plannen te praten, maar ook te ervaren wat het is, zijn we vorige week bij humanhorsepower geweest. Dit is een gezinshuis, waar ook allerlei therapieën en activiteiten met paarden onderdeel zijn de van invulling van de week. Wat een prachtig bedrijf!  En wat zijn we bijgepraat en meegenomen door de eigenaren van dit prachtige bedrijf. Leuk om te zien wat men in vijf jaar heeft opgebouwd en wat er allemaal kan.  Genoeg ideeën en inspiratie om zelf weer op verder te bouwen.