vrijdag 19 februari 2016

Winter in Hulshorst 5 - SNeeuw


De afgelopen weken heb ik weinig geblogd.  Excuses aan de trouwe volgers. Dit heeft vooral te maken gehad met drukte op het werk, hierover later meer.   Deze week was ook de week van vorst en sneeuw.  Zondag hadden we zowaar een centimeter of vijf.  Een prachtig Valentijnscadeau.


Omdat Danilelle deze dag ook haar verjaardag hield, is de slee veelvuldig gebruikt.  De hele dag hebben de kids genoten en zijn druk met de slee geweest bij de heuvel achterin het weiland.  Zie ook de filmpjes op het mijn facebook profiel.

Sneeuw en ijs geeft wel een ander probleem.  Doorhangende draden, en gisteren dus geknapte draden in het weiland.  Vanochtend daarom een half uurtje druk geweest met klussen.  Ook hebben we deze week de waterleiding weer afgesloten om te voorkomen dat deze door de vorst zou bevriezen.  Dus iedere avond een workout om met emmers de grote ton met water voor de paarden te vullen.

Het is klein ongemak dat erbij hoort, maar allereerst is het genieten van het prachtige landschap in Hulshorst. Ook als dat landschap helemaal wit is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten