zondag 24 april 2022

Zomergevoel

Het lijkt wel zomer. Een fel zonnetje, en omdat we in het bos lekker uit de wind zitten, is het ook al snel lekker warm.  En met alle vrije dagen op komst lijkt het ook wel zomervakantie.

Het paasweekend hebben we al weer achter ons, en de komende twee weken is het meivakantie.  Pasen was fantastisch, met meer dan 60 dopelingen.  Genoten van de kerkdienst bij Doorbrekers. De agenda staat naast het werk vol met een aantal uitjes voor de kinderen, en natuurlijk gaan ze ook lekker logeren.  Hosanna is alweer thuis na een kampweekend met de kerk.  Fijn dat de kerk in Hulshorst dit organiseert. Lekker met de kinderen uit het dorp op kamp, en ondertussen ook nog iets wijzer worden over de Bijbel.

De vakantie is ook de spits in het gezinshuis.  Extra logeren, extra dagopvang.  Het is niet voor alle ouders een fijne tijd, en sommige ouders kunnen juist in deze weken extra hulp goed gebruiken.  Voor Danielle drukke tijden, en daarmee ook puzzelen om alle activiteiten en het werk in de agenda te krijgen.

Deze week een mooie samenwerking aangegaan met Poda Omheiningen,  ze gaan een mooie bakrand plaatsen waardoor de kinderen fijn en veilig kunnen paardrijden. Weer een stapje verder.

We vervelen ons niet, en gaan er mooie vakantieweken van maken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten