Analytics

donderdag 9 juni 2022

En toen was het juni

Zo is het Pasen, en zo is het juni.  We hebben Pinksteren alweer achter ons.  De halve schoolweken zijn voorbij.  Druk blijft het, want doordat we zo vroeg vakantie hebben zit ook juni alweer heel erg vol.

De buitenbak wordt steeds beter.  De regen van de afgelopen weken heeft de bodem goed gedaan. Die regen was ook weer dan welkom, want de droge periode in april maakte de bak te zacht, te mul en te stoffig.  We zien nu dat de bodem goed inklinkt door de vele regen, en daardoor ook beter wordt.

Een bak betekend ook 'slepen'.  Dus inmiddels hebben we een mini-trekkertje staan. Daarmee kunnen we slepen maar ook andere klussen doen. Het vele hout want na de storm overal in het bos lag, hebben we nu verzameld op één plek.   

We wachten nog op de omheining van Poda-omheiningen, ook als het gaat m hout en houten balken zijn de levertijd opgelopen doordat er veel hout uit rustland komt.  Dat is even wachten, ondertussen hebben we achter de schermen wel alle Electra uitgetekend en is Wildkamp druk met het beregeningsplan. Als dat klaar is weten we wat we te doen hebben, en liggen de materiaallijsten er.

De vakantieperiode was ook paarden.  En wedstrijd in Loenen, op een fantastische plek midden op een boshelling waar je normaal niet mag komen als wandelaar.  Een wedstrijd in nieuwleusen, bij een fijne manege die dat altijd prima organiseert.  En het Hippinkser in Hattem.  Een begrip in Gelderland, maar helaas dit jaar voor het laatst.  Een belefenis voor de kinderen. Paardrijden en kermis bij elkaar. Ook Yakari ging goed om het 'gegil' van de kermis.  En hij liep echt prachtig.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten