maandag 8 mei 2017

Zolderkamer 4 - weer een stapje of trede verder

We zijn eruit!  Het zoeken naar een trapleverancier heeft resultaat.  We hebben een trap die we mooi vinden, een trapleverancier waar we vertrouwen in hebben en een passende prijs. Het was even een zoektocht maar wel met een belangrijk puzzelstukje als resultaat.


Afgelopen donderdag naar Hattemerbroek geweest om de laatste stalen te bekijken.  Daar konden we ook meteen 'eigen werk' van de leverancier bewonderen. Daar sprak vakmanschap en oog voor detail uit. Precies waar we naar op zoek waren.   De leverancier komt uit de buurt, dus we helpen ook mee om de regionale economie wat op gang te helpen.


Inmiddels zijn we het eens over de prijs.  Er wordt nog wat gepuzzeld over het plaatsingsmoment, dat zal ergens in juni zijn. Waarschijnlijk wel weer een week met een hoop improviseren, zooi en stof, maar daarna ziet de hal er een stuk mooier uit, en kunnen we eindelijk naar zolder.


Ondertussen is op zolder wel de vloer gelegd, en is het spant wat we nog moesten aanpassen, ook daadwerkelijk aangepakt. Dus reuimte begint nu echt vorm te krijgen.  De ontluchting van de badkamer is aangepast, dus zo maken we in afwachting van de trap wel voortgang.  Deze week nadenken over de lichtpunten, stopcontacten en lichtschakelaars, dan kunnen we daarna gaan starten met het aanleggen van de electriciteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten