Analytics

zondag 18 oktober 2020

Herfst in Hulshorst 2020- 1 - Drukte op komst

De herfst is begonnen in Hulshorst.  De bomen beginnen te verkleuren en de eerste blaadjes vallen.  Inmiddels zijn we allemaal nog meer thuis.  Gelukkig blijven de scholen open en gaat ook het sporten van de kinderen nog door.

Elise heeft twee weken geleden haar B-diploma gehaald.  Een beetje saai was het wel, want er mochten geen ouders komen kijken.  Vanuit het zwembadrestaurant hebben we er toch nog iets van gezien.  Gelukkig is het diploma binnen, dat is nu weer klaar.

Afgelopen zaterdag heeft Elise haar eerste dressuurles gehad.  Daar heeft ze het al weken over.  En wat heeft ze het goed gedaan. Ook heel leuk.  En ook hier mocht eigenlijk niemand blijven kijken.  Omdat ik toch wat foto's wilde hebben, ben ik maar een beetje rondjes gaan wandelen en heb ik bij ieder rondje langs de buitenbak wat foto's en filmpjes geschoten.  

Inmiddels zijn we in Hulshorst ook zover dat we er een ponygroepje gaat starten. We hebben genoeg kinderen. voor een groepje in Hulshorst.  Beste spannend, we zijn benieuwd hoe buddy het gaat doen.

Er komt een drukke tijd aan in Hulshorst.  In november start de verbouwing van de badkamer.  Dat zal wel drie weken afzien worden.   Maar het gaat echt heel mooi worden.  Deze week hebben we in de showroom de laatste details uitgekozen (kleur van de voegen, greepjes enz).  Half november wordt er gestart en de planning is dat er na 3 weken een nieuwe badkamer staat.

Ondanks alles wat niet kan, dus een drukke tijd met een mooi vooruitzicht voor de boeg.Geen opmerkingen:

Een reactie posten