Analytics

zondag 10 maart 2024

2024 - voorjaar

Het voorjaar lonkt. Na maanden van regen eindelijk een paar dagen met mooie blauwe luchten en zon. 

We kijken al vooruit naar de zomer. De vakantie is geboekt, Frankrijk en Spanje, en ook de agenda loopt al lekker vol richting de zomervakantie.  Met Pasen hebben we Simply Jesus en daarna is ook al weer snel het opwekkingsweekend.  Lege weekenden worden voor de zomervakantie steeds spaarzamer.

Het huis maken we ook klaar voor de zomer. Deze week is er in het hele huis door veldhuizen energie airconditioning aangelegd. Zeker bij langdurige hitte gaat dat echt heel veel schelen. Klaar voor de zomer en klaar voor een warmer klimaat.

De kids zijn sinds de voorjaarsvakantie gestart met een 8 weken durende kennismakingscursus muziek bij de Popschool Harderwijk. In deze weken maken ze kennis met verschillende instrumenten.  Een cadeautje wat we de kinderen gegeven hebben voor hun inzet bij familiy christmus van Doorbrekers afgelopen december.  Dik verdient, en we zien ook dat de kinderen echt wat opsteken van de muzieklessen.

Zelf ga ik de komende weken de Basics 1 serie volgen bij doorbrekers.  Goed om een extra stap te zetten en op vaste momenten met elkaar met de bijbel en het geloof bezig te zijn. Heb er zin in.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten