zondag 5 januari 2014

De start van een nieuwe uitdaging op de Veluwe - 3

In juni hebben we de beslissing genomen om onze huis te koop te zetten. Tot nu toe ben ik niet ontevreden over de reacties. Er zijn kijkers geweest, en ons huis worden goed bekeken op Funda. Zeker de laatste twee maanden zien we de belangstelling toenemen. Zowel op internet stijgen de kijkcijfers en ook neemt het aantal bezichtingen toe. Er zijn inmiddels een aantal huizen in de buurt verkocht waardoor het aanbod af neemt. Ook dat is goed nieuws, nu ons huis nog.
Ook worden inmiddels de plannen voor de volgende stap concreter.  We weten de mooie plekjes op de Veluwe steeds beter te vinden, krijgen tips als er weer een passende boerderij te koop komt. Ook het denkproces over wat Danielle wil met de combinatie boerderij, paarden en zorg loopt gewoon door en de ideetjes worden langzaam steeds concreter.

We zijn benieuwd wat 2014 ons gaat bregen. Kent u nog iemand die op zoek is naar een betaalbare maar ruime hoekwoning in midden Nederland? Attendeer deze persoon dan op deze woning die ook voor starters nog prima financierbaar is. Help ons daarmee onze droom te realiseren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten