zaterdag 31 december 2016

Terugblik op 2016

En toen was het 31 december. Het jaar 2016 is al weer bijna voorbij. En wat is het jaar omgevlogen.


2016 startte met het moment dat we na bijna anderhalf jaar weer een eigen huis voor onszelf hebben. Na bijna een jaar op de Abel Tasmanstraat en een half jaar op de klarenweg, is rond de kerst de glazen wand geplaatst waardoor de benedenverdiepingen weer van elkaar gescheiden zijn.  Eindelijk weer met het gezin op ons zelf.


2016 is het jaar van de vakantie naar Tenerife met de kinderen. Elise voor het eerst vliegen, en voor het eerst met twee kleine kinderen richting Canarische Eilanden. We hebben een heerlijke vakantie gehad.


2016 is ook het jaar van het gezinshuis.  Danielle is gestopt bij de thuiszorg, (soort van moderne uitbuiting), en na enkele maanden verpleeghuis (mooi maar zwaar werk) zijn we gestart met ons gezinshuis.  In Sheerenloo hebben we een mooie partner gevonden. Na een half jaar zijn we trots op wat we hebben neergezet en dankbaar voor het vertrouwen dat we van cliĆ«nten en ouders van cliĆ«nten hebben gekregen.


Het najaar van 2016 stond in het teken van de dakrenovatie. Een geheel nieuw dak met dakkapellen en dakramen.  5 weken lang was het behelpen en werd je om 7:00 door de bouwvakkers wakker gemaakt.  Maar wat is het mooi geworden, en wat blijft het huis dankzij de nieuwe isolatie goed warm.


2016 is ook het jaar dat Hosanna naar de Beatrixschool in Hulshorst mag.  Vanaf de herfstvakantie.  Dat is nog maar enkele weken geleden, maar het is al zo gewoon. En wat vindt Hosanna het leuk op school en wat doet ze het goed.


Nog enkele uren en dan start 2017.  Dat gaat ook weer een bijzonder jaar worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten