zaterdag 24 juni 2017

Zomer 2017 in Hulshorst - 1 - stilte door de drukte

Het is even stil geweest op dit blog. Dat had meerdere redenen.  Eind mei hebben we twee weken genoten van een prachtige vakantie op Cyprus.  Heerlijk even niets gedaan dan zwemmen, bij het zwembad liggen, genieten van de kinderen, zwemmen met de kinderen en genieten van elkaar.  Echt even de tijd op bij te tanken.

Toen we terug kwamen vielen we direct in de hectiek.  Dat begon al met de terugvlucht.  Drie uur vertraging, waarvan we twee uur in het vliegtuig op het platform hebben zitten wachten. Zonder Airco want die deed het niet goed door een haperende 'walstroomvoorziening'.  De kinderen werden er erg druk van. Oude mensen worden er vervelend van, en beginnen dan elkaar te meppen.  Bijzondere vlucht. Hulde voor de crew van transavia, want die bleven er rustig onder en losten alles goed op.

Op Schiphol hadden we nog een domper. Een koffer stuk, maar belangrijk een koffer zoek.  En laat dat nou juist de koffer zijn met alle lastig te vervangen zaken. Het plankje achter de kinderwagen, de knuffels van de kinderen uit de Disney-store in Milaan.   De badhanddoeken collectie die we op iedere vakantiebestemming met 1 uitbreiden enzovoorts.   En het vooruitzicht dat je voor Danielle, Johan en Elise nieuwe zomerkleding moet kopen.  Gelukkig was die stress er maar even.  Want na 48 uur was de koffer gevonden en binnen een halve dag stond de koerier op de stoep.

In diezelfde periode speelde de verdwijning van Savannah in Bunschoten.  100 meter van het ouderlijk huis. Wat komt het dan dichtbij, zeker als je zelf ook dochters heb. Ik ben er met mijn hoofd echt niet bij geweest.

Een nadeel van vakantie in mei is dat je in juni terug komt in een organisatie die aan het rennen is om voor de zomervakantie van alles af te hebben. Zo ook nu.   Tel daarbij op dat we ook nog even een nieuwe grondwaterbron (hoog nodig) en trap hebben gehad de laatste week, en hopelijk begrijpen jullie nu waarom het zo stil is op dit blog.  Maar ik ga mijn leven beteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten