Analytics

maandag 26 maart 2012

Weekje achter de schermen - veel innovatie op zolder??

De afgelopen week kan ik voor mijn volgers een beetje stil over gekomen zijn. Wees gerust, ik ben er nog. Er was niet heel veel spannends te melden, maar er zit nog genoeg in het vat.  Bovendien was vorige week een week met een beperkt aantal afspraken, dat gecombineerd met het mooie weer heeft ook wel geresulteerd in een wat andere werk-prive balans, ook wel eens lekker.

Het begin van de week is er nog veel langs gekomen voor de Zolderopruiming van Rijkswaterstaat.  Het lijkt erop dat dit initatief door de markt goed is ontvangen. De eerste reacties zijn erg positief. Ik ben erg benieuwd wat er allemaal gaat komen aan business cases.  

Daarnaast ben ik erg druk geweest met mijn verkeerscentrale project. Veel documenten moesten worden, maar dat hoort bij projectmanagement.  Ik ben wel trots op mijn team, we hebben in een relatief korte tijd een hoop werk verzet met elkaar.

Tot slot wil ik graag mijn tweet van de week met jullie delen: Liever dat dit op de knieen langs de moet, dan naar de en/of de   =De twee was bedoeld als parodie op de klagende Roemer op TV.  Aan de hoeveelheid reacties hierop was overduidelijk dat er vrijage van het Kabinet met de SGP behoorlijk gevoelig ligt bij sommige medeburgers. Veel reacties gehad, en enkele die ik uit fatsoen maar niet zal herhalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten