Analytics

dinsdag 26 februari 2013

Een tijd van verandering


Het is even rustig geweest op dit blog. Dat had alles te maken met veel veranderingen thuis.  Na de kerstperiode hebben we als gezin allemaal een flinke buikgriep te pakken gehad. Inmiddels is iedereen weer beter en is Danielle weer gestart met werken na haar zwangerschapsverlof. We beginnen al te wennen aan het nieuwe ritme dat daarbij past.

Bij Rijkswaterstaat komt de nieuwe organisatie van 1 april nu snel dichterbij.  Datzelfde geldt voor de vakantie van eind april.  We gaan richting Curacao voor een bruioft van vrienden, en pakken dan meteen een vakantie mee. Hoe kouder het buiten is, hoe meer ik naar de vakantie uit zie.

Ook op het werk is verandering op dit moment het kernbegrip. Innovatie is hot op dit moment, dus iedereen heeft er een visie op. Ik ben ook benieuwd hoe het thema gaat landen in de nieuwe organisatie.  Mijn eigen werkzaamheden lopen, maar er mag nog wel een tandje bij. Ik merk dat het zoeken is om echt te versnellen op het dossier innovatiegericht inkopen.  We zijn nu aan het kijken of en hoe we dat kunnen vormgeven. Suggesties zijn altijd van harte welkom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten