woensdag 29 april 2015

We gaan naar de Veluwe -2


Na het goede nieuws bijna twee weken geleden dat we naar de Veluwe gaan is er een hoop gebeurd. Half juni krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis in Hulshorst, en op 1 juli leveren we de sleutels op de Abel Tasmanstraat in.  Dus er staat een hele planning wat we in die periode moeten gaan doen.

Daarnaast loopt er natuurlijk nog een heel regelcircus. Selecteren van een notaris, een hypotheek, een overbruggingshypotheek, een verhuizer enz.  Verder gaat ook het paard van Danielle mee, dus er zijn offertes opgevraagd bij stallenbouwers.  Leuke tijden maar wel hectisch.

Vorige week zijn we nog terug geweest om samen met de huidige bewoners even langs de 'ter overname aangeboden' spullen te lopen.  Ook Hosanna en Elise waren mee.  Hosanna hebben we de hele avond niet gezien, die heeft zich uitstekend vermaakt in het speelhuis inclusief glijbaan die in de tuin staat. Het toestel blijft ook achter.  WE hebben die avond ook heerlijk in het avondzonnetje gezeten op het terras. Genieten van de zon, de vogels en de prachtige omgeving.  Het eerste gevoel van thuis begint al te ontstaan. Nog 2 maanden, en dan is het echt zover.