woensdag 27 juli 2016

Zomer in Hulshorst 3 - 'zomerdrukte'

De komkommertijd is begonnen, maar niet in Hulshorst. Op alle vlakken thuis is het druk. Gelukkig is op kantoor wel de zomerstilte begonnen, omdat veel collega's op vakantie zijn.   Dat maakt het mogelijk om pieken en dalen te combineren, en flexibel te zijn in de werklocatie.

Allereerst hebben we thuis nog steeds een campinggevoel, aangezien de afwasmachine kapot is.  Vlak na de vakantie, dus het afwassen zat er al in.  Maar inmiddels heb ik dat met 5 weken (3 weken vakantie, twee weken thuis) wel weer gehad. Begin volgende week komt whirlpool voor de 3e keer langs.  Als het dan lukt om de vaatwasser te repareren heb ik op de behuizing na zo ongeveer een nieuwe vaatwasser. Lukt het niet, dan mogen ze een volledige nieuwe brengen.

Zoals ik vrijdag al schreef loopt inmiddels ook het gezinshuis. Gezellige drukte dus thuis. Deze week was er ook een nichtje blijven slapen, dus toen hadden we echt een huis vol.  Veel gezelligheid, soms ook veel drukte.

Tussendoor lopen er ook nog aannemers rond. Want er wordt druk gerekend aan een nieuw dak inclusief het plaatsen van zonnepanelen. Dat is het volgende grote project thuis.

Tenslotte de zomerperiode gebruikt om de alle jaarlijkse medische rondjes in te plannen. Voor mij zoals altijd de tandarts, consultatiebureaus voor de kinderen en Hosanna de jaarlijkse controle van de heupjes.  Als de foto dit keer opnieuw goed is, is het de laatste keer. Dus dat scheelt dan weer een ritje richting ziekenhuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten