woensdag 27 december 2017

Winter 2017 in Hulshorst - 1 - drukke decembermaand

December was een drukke maand Hulshorst met de veel activiteiten. Je kan merken dat de kinderen op school en op de peuterspeelzaal zitten.  Sinterklaas, kerst en dat allemaal meerdere keren.  Leuk om dat allemaal te doen, maar de agenda loopt zo ook wel lekker vol.

Koning winter had ook een mooie verassing. Met >20 cm sneeuw was het even echt winters. Het ziet er werkelijk prachtig uit, en de kinderen hebben zich uitstekend vermaakt met sleeën van de heuvels. We hebben ook gelachen om opa die de ochtend na de sneeuwval als eerste weg moest, en zich een weg heeft moeten graven naar de openbare weg.  We hebben een ochtendje flink moeten sneeuwscheppen om alles weer een beetje begaanbaar te krijgen.

De dagen na de sneeuwval zijn er door het sneeuwdek veel takken afgebroken. Genoeg stookhout voor 1 of 2 stookseizoenen. Wel weer 2 middagen druk om dat allemaal in grote stukken te zagen en te verplaatsen naar de verzamelplek. Kunnen we van de zomer weer mee aan de slag om er houtblokken van te maken.

Met kerst achter de rug hebben we even een rustig week. Ook januari gaat weer druk van start met de verjaardag van Johan en Elise. Genoeg te doen wat dat betreft.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten