Analytics

zondag 31 december 2017

Gezinshuis 14 - promotiefilm

Door alle drukte in het gezinshuis en de zaken die er verder nog lopen is een prachtig resultaat van de zomer eigenlijk wat onderbelicht gebleven.  We  hebben een promotiefilm gemaakt voor ons gezinshuis.  Hierbij alsnog het resultaat.



Daarmee eindigen we 2017 waarbij het beeld is dat het Gezinshuis gezond draait en ook vol zit.  Dit jaar een vaste bewoner, en een drietal kinderen in de logeerhuiszorg gehad.  We krijgen iedere maand meerdere vragen langs, dus er is ook belangstelling genoeg. Misschien dat de film daarom ook even onder de radar is gehouden. Want wat nu als er de komende weken allemaal nieuwe vragen komen?

De film geeft wel een mooi beeld van het gezinshuis. En we willen hem dan ook gebruiken om te laten zien wat een gezinshuis is, en hoe zoiets werkt.  Veel mensen hebben fysiek en moreel geholpen om deze droom mogelijk te maken.  Door te helpen, door te steunen, door te motiveren.  Dank voor al jullie bijdragen in het afgelopen jaar, en hopelijk mogen we ook in de toekomst op jullie bouwen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten