maandag 5 november 2018

Herfst 2018 in Hulshorst 2 - over herfstvakantie en leuke dingen

Het is alweer november, en toch voelt het soms nog alsof de herfst nog moet beginnen. Wat een mooi najaar. Prachtig weer, dus lekker buiten bezig. Het is droog, dus de sproeier wordt nog regelmatig gebruikt.  Door de mooie zomer hebben we wel veel 'herfstoogst'.  Heel veel tamme kastanjes, waarmee je van alles kan maken.   We hebben ook heel veel eikels, dat maakt het wat lastiger om de paarden in de wei te zetten, want die worden er ziek van.   Van de winter de eiken misschien maar eens flink bijsnoeien.  Dat kan ook wel, want dan krijgt de jonge aanplant daaronder weer ruimte om door te groeien.  En het scheelt volgend jaar eikels opruimen.

De oktober maand is ook in de agenda voorbij gevlogen. Ondanks alle drukte voldoende tijd om met elkaar leuke dingen te doen en er voor elkaar te zijn.  We zijn met de familie een dag naar Burgers Zoo geweest. Wat hebben de kinderen genoten van alle dieren, de vissen en de speeltuinen.  Een topdag, met mooi weer.  En wat fijn om iedereen zo te zien genieten.

In de herfstvakantie hebben de kinderen gelogeerd, zijn naar de kinderboerderij geweest. En als afsluiter zijn we naar het Pannenkoekenhuis Hans en Grietje geweest.  De kinderen hebben hun ogen uitgekeken, en we hebben ze ook niet gezien wat er is genoeg te spelen in het restaurant.  De buitenspeeltuin is nog vele malen groter, dus we gaan zeker nog een keer terug.

In oktober zijn we ook samen weg geweest, om er bij stil te staan dat we (alweer) 11 jaar getrouwd zijn. Heerlijk gegeten op het strand van Katwijk, en daarna naar Soldaat van Oranje geweest. Een prachtige avond, en goed om er ook even samen uit te zijn.

Zo is oktober omgevlogen. Het is druk, maar ook met de dingen die er toe doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten