donderdag 29 november 2018

Herfst 2018 in Hulshorst 3 - leuke dingenmaand

Het is november en het voelt alsof de herfst net begonnen is. De bladeren vallen nu eindelijk van de bomen, en ook maar meteen allemaal.  De eerste nachtvorst is geweest. Dat betekende de sproei-installatie opruimen en het afsluiten van de leidingen die er naar toe lopen.

De herfst is toch wel de leuke dingenperiode geworden. Had ik in mijn vorige blog al twee leuke uitjes, dat ging ook de afgelopen weken nog even door.   Allereerst zijn we met de familie naar de Efteling geweest.  Dat was harstikke leuk en de kinderen vonden het fantastisch.   Het is alleen inmiddels wel zo druk in de Efteling, dat je het park niet meer in één dag kan doen.  Een half uur wachten is bij de topattracties het minimum en ook bij de kinder- en peuterattracties sta je zo een kwartier in de rij. Ondanks dat, gezellig was het!

De verjaardag van Hosanna hebben we de dag erna gevierd, en weer enkele dagen later was het kinderfeestje van Hosanna.  Op naar de Koperen Ezel.  Echt een leuke kinderboerderij voor kinderen t/m groep 3 a 4.   Een beetje droog weer is wel fijn, dan is er genoeg te doen.  En het is niet al te prijzig, dus een paar vriendinnetjes meer mee is dan ook geen punt. Iedereen heeft zich heel erg vermaakt, en zijn ezeltjes-rijbewijs gehaald.

En zo hobbelen we door de herfst. Inmiddels is Sinterklaas al weer in het land. We zijn naar de aankomst in Elburg gaan kijken. Wat een grootte stoomboot en er waren honderden pieten. De kinderen hebben hun ogen uit gekeken. Sindsdien is het Sint en piet voor en na.   En zo leven we alweer toe naar pakjesavond.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten