vrijdag 28 december 2018

Winter 2018 in Hulshorst - 2 - kerstvakantie

De weken tussen Sinterklaas en kerst waren hectisch. Met drie kinderen met waterpokken was het even behoorlijk doorpakken. Toen dat in de week voor kerst weer een beetje achter de rug was, stonden alle kerstactiviteiten al in de agenda.  

Kerstfeest op school, nog een keer op school en kerstfeest op de peuterspeelzaal.  Voor Elise was dit ook meteen haar afscheidsfeest op de peuterspeelzaal, want ze gaat na de kerstvakantie naar de basisschool. Ze kan er niet op wachten.

In de laatste week voor kerst heeft Elise ook nog even nieuwe buisjes gehad, want het buisje rechts bleek bij de nacontrole bij de KNO-arts alweer niet goed te zitten.  Zo zitten buisjes eerst anderhalf jaar, en het volgende setje ligt er na twee maanden al uit.  Wel fijn dat we het bij het ziekenhuis zo konden organiseren dat ze nog voor de kerstvakantie geopereerd kon worden, want dat betekend dat ze met een goed gehoor naar school gaat straks.

na één sneeuw weekend lijkt het inmiddels wel weer voorjaar.  Het is tien graden overdag en sommige planten groeien alweer.  Wat dat betreft nog geen kerstgevoel, maar we zijn er wel aan toe.  December was druk, en januari zal dat door alle verjaardagen ook weer zijn.  Maar eerst genieten we van twee weken kerstvakantie.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten