Analytics

woensdag 4 oktober 2023

Vakantie 2023 - 8 - Oostenrijk

Na een heerlijke week in Venetie, zijn we de laatste dagen naar Oostenrijk gegaan.  Praktisch, om de reis te onderbreken.  Maar ook om nog een aantal dagen in de bergen te kunnen zijn.

De reis richting Oostenrijk was wel een confrontatie met het weer dat we gehad hebben.   Langs de snelweg van Verona naar Inssbruck liggen veel velden met zonnepanelen.  De hoeveelheid kapotte panelen rondom het Gardameer lieten zien hoe heftig de hagelbui was.  En hoger in de bergen, lag er sneeuw op de toppen.  Dat hebben we in al die jaren dat we de Brennerpas gereden hebben nog nooit gezien.

Zell am Ziller was heerlijk.  Wat een prachtig appartement, en een vriendelijke gastvrouw.  In de winter moe je denk ik 5 jaar vooruit boeken, want het de prachtige locatie ligt op enkele minuten wandelen van de liften.   

We hebben heerlijk gewandeld.  De skilift was hopelijk net zo duur als in de winter.  Ik schrok van de prijzen, hoe duur moet het in de winter niet zijn.  En dan hadden we via de accommodatie nog 30% korting. We hebben twee dagen heerlijk gewandeld, genoten van de coasterbaan en heerlijk gegeten. 

En zo vliegt ook een paar dagen Oostenrijk zo voorbij.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten