Analytics

donderdag 26 september 2024

Christelijke content

Iedereen moppert wel eens op zijn kinderen, als we weer 'zinloze' filmpjes aan het kijken zijn op hun telefoon.  Ook ik.  Toen ik net voor onze zomervakantie deze crowdfunding tegen kwam, was dat het moment om er ook echt iets mee te doen.

Christelijke content, die ook breed beschikbaar gemaakt worden door New Faith Network.  Wat een mooi initiatief, daar hebben we dus een bedrag in gestoken.  

En ik niet alleen. Na onze vakantie zag ik dat met het ophalen van 183% van het doelbedrag, de doelstelling ruim behaald wordt.   

We zijn benieuwd wat hier voor moois uit gaat komen, en we bidden voor succes.  We zijn ook in afwachting van het voucher voor het gratis maandabonnement voor investeerders.  Als de dagen straks weer kort zijn gaan we met het hele gezin genieten van het aanbod van deze 'christelijke Netflix'. 

zaterdag 21 september 2024

Over groot onderhoud

Ook de afgelopen weken ben ik weer erg druk geweest met het groot onderhoud, dit keer op de A2. Een mooi en groot project, met verkeerskundig grote uitdaging.  Waar laat je het verkeer tijdens de wegwerkzaamheden.

De NOS kwam langs om te filmen wat er allemaal komt kijken bij zo'n project.  Dat is een prachtig item geworden.