zaterdag 18 november 2017

Zolderkamer 11, tegenvaller

Schreef ik vorige week dat het eind in zicht was. Deze week hadden we een tegenvaller. De roze vloertegels die Hosanna en Danielle hebben uitgezet zijn niet leverbaar.  Inmiddels al in diverse andere winkels geweest. Of men heeft geen roze vloertegel, of de roze vloertegel op de foto op de website blijkt in werkelijkheid paars te zijn.  We moeten in ieder geval blijven kijken, maar inmiddels zijn we wel aan het nadenken over een andere kleur.   Suggesties voor roze vloertegels zijn welkom!

Dus voorlopig nog niets op de vloer op zolder. Wel is het bureau helemaal afgeschilderd en zit nu ook het laatste plintje erop.  Dat kan worden afgeschilderd en dan is het schilderwerk in de kamer klaar.  Naast de vloertegels zijn verder nog lampen nodig.  En de deur en de kastdeur moeten nog in de schuur worden afgeschilderd. Het rolgordijn is al wel geleverd en opgehangen.

In het trapgat zijn we ook weer een stukje verder. Alle aftimmerlatjes zitten op de trap en de stucadoor is besteld. Als hij geweest is, hebben we het weer in eigen hand hoe snel we het trapgat verder afsauzen en afronden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten