donderdag 16 november 2017

Glasvezelcampagne Veluwe - beslissende weken

Met nog een aantal weken te gaan staat het aanmeldpercentage voor glasvezel in het buitengebied op 14%.  Dat lijkt weinig, maar zit mooi in de bandbreedte van de eerdere glasvezelcampagnes, die allemaal succesvol waren.  De komende weken zullen beslissend zijn of we de benodigde 50% gaan halen.

Voor de regio Hulshorst organiseren we de maandag 20 november een aanmeldavond.

In de kantine van de voetbalvereniging Hulshorst wordt maandag 20 november een aanmeldavond gehouden over de aansluiting van het buitengebied op glasvezel.

Inwoners hebben tot 4 december de mogelijkheid zich aan te melden voor deelname. Voorwaarde is uiteindelijk dat vijftig procent van de inwoners van het buitengebied van de gemeenten Nunspeet en Ermelo bereid moet zijn zich aan te sluiten.
Tijdens de aanmeldavond zijn tussen 20 en 21 uur de ambassadeurs van de aanleg van glasvezel in Hulshorst aanwezig om vragen te beantwoorden. Ambassadeurs zijn Maarten de Jong en Arend Nagel. Tevens zijn ook lokale aanbieders aanwezig. Wie verhinderd is deze aanmeldavond te bezoeken kan contact opnemen met de ambassadeurs.

Nadrukkelijk wordt erop gewezen dat de kans van aansluiting op de glasvezel in het buitengebied nu maar eenmalig wordt aangeboden. Dat maakt dat het nu of nooit is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten