zaterdag 18 november 2017

Herfst 2017 in Hulshorst - 5 - koud en natte novemberweken

Het is waterkoud in Hulshorst de laatste week. En dat is te merken.  Opeens laten de bomen massaal hun blad vallen, van het opruimen van het blad in de weilanden is niets meer te zien.  Ook hebben we de eerste nachtvorst gehad.  De sproei-installatie staat op de schuurzolder, alle kranen buiten zijn geïsoleerd en deze week hebben we ook de pompinstallatie in de schuur geïsoleerd en afgetimmerd. Zo kunnen de kinderen niet meer bij de kranen en is de pompinstallatie beschermd tegen schade en vorst.

De eerste week van november was loeidruk. Van zaterdag tot en met woensdag verjaard.  Wel heel leuk maar dan heb je het wel even gehad.  Donderdag en vrijdag had ik opleidingsdagen, waardoor Danielle er thuis even alleen voor stond.  Iedereen was blij dat het weekend was geloof ik.

Die hectiek zullen we de komende weken wel houden. Het Sinterklaasfestijn is al los gebarsten en zie ik voor de komende week al drie keer in de agenda. Tel dat op bij de normale eindejaarsdrukte en het feit dat we ook nog druk zijn met de zolderkamer en de glasvezelcampagne. Wij vervelen ons de komende weken niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten