Analytics

zaterdag 6 april 2013

Lust en last van verandering

Per 1 april heb ik weer een behoorlijke verandering ondergaan. We zijn gestart met de nieuwe organisatie van Rijkswaterstaat.  Sinds pasen werk ik niet meer voor de Dienst Infrastructuur, maar voor grote projecten en onderhoud (GPO). Dat betekent niet alleen een andere titel en andere visitekaartjes, maar ook nieuwe collega's en een nieuw management.

Dat betekent enerzijds een leuke tijd, nieuwe en hernieuwde kennismakingen. Ontdekken waarom je met collega's in een afdeling gezet bent en wat we gemeenschappelijk hebben.  Aan de andere kant is het ook zoeken, voor welke besluitvorming moet ik bij wie zijn.  Daarnaast is april altijd al een drukke periode, en al deze veranderingsactiviteiten komen er de komende weken nog even bij.

Ook thuis verschijnt er een verandering aan de horizon.  De keuze om een boerderij te gaan kopen wordt steeds concreter. Lezers die rondom de Veluwe een dubbel bewoonbare boerderij inclusief land te kopen hebben of weten te staan, tips zijn van harte welkom.  We zoeken ook nog kopers voor twee hoekhuizen in Bunschoten. De komende tijd gaat de verkoop echt beginnen.  Daarnaast zijn we aan het kijken hoe we deze plannen allemaal fiscaal, juridisch en financieel het beste vorm kunnen geven. Want ook daarin zijn veel keuzes mogelijk.

Voor de korte termijn eerst even een hele andere activiteit. 18 april vliegen Danielle, Hosanna en ik voor twee weken naar Curacao.  Was het pakken voor de vakantie eerst een routineklus, met een kleine meid van 5 maanden lijkt het wel een logistieke operatie. Af en toe is er dus wel wat vakantiestress, maar het perspectief van een blauwe zeer, prachtig weer en geen vorst maakt alles goed.  Die verandering mag van mij morgen beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten