zondag 12 mei 2013

Terug in Nederland

Na een heerlijke vakantie van 2 weken ben ik deze week weer begonnen met werken. Heerlijke om weer over verlichte wegen met belijning te rijden. In curacao hebben we alvast kunnen wennen aan de straks onverlichte snelwegen.  En waar we in Nederland extra geld moeten uitgeven aan drempels en verkeersbelemmerende maatregelen, zorgt de weg in curacao er zelf wel voor dat je niet te hard rijdt. Als je weinig ziet en er regelmatig gaten in de weg zitten dan pas je wel op om te hard te rijden. Misschien nog een interessante voor gemeenten om op te bezuinigen.

Verder vooral genoten van curacao. Hosanna heeft het zowel tijdens de reis als op het eiland hartstikke naar haar zin gehad.  Complimenten ook aan KLM voor alle service en aandacht tijdens de reis. We hebben genoten van het prachtige blue bay resort en een prachtige bruiloft op het strand van portomari

Afgelopen week was een soort opstartweek. 2 dagen werken en daarna stond hemelvaart weer voor de deur.  Wel lekker om de mailbox weer even bij te werken. Verder hebben we de afdelingsdag van de afdeling Innovatie en Markt van eind deze maand voorbereidt. Dat wordt een leuke sessie waarin we aan de slag gaan met de doelen en taken van deze nieuwe afdeling. Heb er zin in. Ook had ik woensdag een interessant gesprek over de toepassing van led verlichting in Nederland met een marktpartij.

De komende week starten we met een cursusdag in Rotterdam.  Dinsdag heb ik de bruiloft van mijn broertje en de rest van de week staat niet al te vol met afspraken. Genoeg tijd om eens het een en ander te schrijven en acties uit te voeren. Daar is in de drukke weken voor mijn vakantie vaak geen tijd voor geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten