zondag 27 september 2015

Herfst in Hulshorst 1


Inmiddels is het eind september, en wonen we alweer 3 maanden in Hulshorst. Wat is de tijd toch snel gegaan.  Gelukkig genieten we nog iedere dag van onze nieuwe stek.  Voor de kinderen blijft het een fantastische omgeving.  Soms is het ook wel spannend.  Afgelopen week voor het eerst paddenstoelen gegeten uit eigen bos (eerste keer heeft een buurman die het al jaren doet wel meegekeken) en ondertussen proberen we Hosanna te leren dat ze van dezelfde paddenstoelen af moet blijven.

De paarden doen het goed en vinden het heerlijk hier. Het eerste weiland dat we hebben doorgezaaid ziet helemaal groen van het jonge gras. Dit weekend ook het tweede kamp gedaan.  Voor het laatste weiland twijfelen we nog, want het wordt nu wel erg laat in het seizoen. Misschien moet dat maar wachten tot het voorjaar.

De keuken bevindt zich op een kantelpunt. Het boren, slijpen en slopen voor alle leidingen hebben we (gelukkig) gehad.  De nieuwe stroomleidingen liggen er nu in, het wachten is nu op de nieuwe meterkast zodat we kunnen aansluiten. Riolering en gas zijn klaar.  Water en Verwarming ligt er al in, komende week komt de loodgieter nog langs om dit aan te sluiten.  Dan worden ook de stallen gekoppeld aan de waterleiding zodat ik het laatste stukje van die waterleiding kan gaan ingraven.

Nog 3 weken te gaan tot de week dat de keuken komt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten