Analytics

zondag 6 september 2015

Landen in Hulshorst - 8


September, de zomer lijkt deze week voorbij.  Nog even en we zitten hier al weer drie maanden, hoewel de verhuizing nog voelt als gisteren.  Toch begint inmiddels de volgende fase van de verbouwing al weer vorm te krijgen.  In de nieuwe tussenwand verschijnen wandcontactdozen.  De nieuwe meterkast is besteld en de kabels voor de nieuwe groepen zijn getrokken.  Deze week komt ook de loodgieter om nieuwe gasleidingen te leggen en een verwarming om te hangen.  Voor de nieuwe keuken liggen we mooi op schema.

Met het starten van de scholen beginnen ook alle andere routines weer.  Afgelopen woensdag weer gezwommen met Hosanna en Elise. Leuk om weer te doen.  De peuterlessen vallen tegelijk met het schoolzwemmen in het diepe bad, Hosanna was van mening dat ze wel met de grote kindertjes mee kon doen, dus die sprong vrolijk in het 25-meter bad. Ik kon er wel om lachen, de badjuffrouw die les aan het geven was bij het schoolzwemmen iets minder.

Thuis hebben we de paarden inmiddels op alle drie de weilandjes gehad.  Het gras in het eerste weiland is weer flink lang, dus alle ruimte om ze daar weer op te zetten.  Het derde weiland is nu helemaal kaal, en daar stond ook flink veel mos op.  Inmiddels hebben we het gekalkt (al ingespoeld door alle regen vrijdag en vandaag), komende weken gaan we dat weiland als eerste doorzaaien met nieuw graszaad.

Op het werk is het deze maand wel druk.  Met het HWBP druk met de kansenscan en de marktdag, en voor het icoon Afsluitdijk zijn het spannende en drukke weken.  Leuke drukte dus zowel in Utrecht als in Hulshorst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten