maandag 21 augustus 2017

Zomer 2017 in Hulshorst - 3 - zwemvierdaagse

De laatste week van de zomervakantie hebben Hosanna en ik de zwemvierdaagse gezwommen. Leuk om weer te doen en ook goed voor de zwemvaardigheid en het uithoudingsvermogen van Hosanna met Zwemmen.     Het was ook wel spannend, want opeens moet je baantjes zwemmen tussen allemaal grote kinderen en volwassenen.  Het was ook best wel druk, waardoor er soms ook wel golfjes in het grote bad waren, en dan krijg je water in je gezicht.


Vooraf hebben we even met de zweminstructeurs van Hosanna besproken hoe we de zwemvierdaagse zouden aanpakken, en afgesproken dat zij met een klein kurkje zou zwemmen. Dit omdat 10 baantjes nog wel heel erg veel is, en Hosanna als zij moe is het netjes zwemmen nog wel eens vergeet. ;) Verder moesten we ook het doorzetten oefenen, want Hosana vindt het in de zwemles al snel goed.


En dat hebben we gedaan.  We hebben geprobeerd om hele banen te zwemmen, zonder te rusten of bij papa achterop te gaan.  En dat ging iedere dag beter. Van 2 banen met heel veel moeite op de maandagavond, naar 4 op dinsdag, 5 op woensdag en zelfs 6 banen op de laatste avond die Hosanna helemaal in 1x naar de overkant zwemt.   Ze vond het ook erg leuk, dus volgend jaar doen we zeker weer mee.Geen opmerkingen:

Een reactie posten