zaterdag 23 september 2017

Herfst 2017 in Hulshorst - 2 - ziekenboeg

Er zijn zo van die weken die je snel wilt vergeten. Afgelopen week was er zo een.  De eerste griepgolf is een feit.  En voor het eerst heeft ook iedereen in het gezin er last van. Hosanna en Johan zijn echt flink ziek geweest, en Elise heeft de lichte variant gehad. Danielle had het vorig weekend knap te pakken.    Ik ben zelf aardig door de griep gerold, maar alle gebroken nachten hakken toch wel in op je weerstand. Resultaat een flinke keelontsteking.   Nu gaat het met een antibiotacakuur eindelijk de goede kant op.

Hosanna was eigenlijk nog het meest spannend, want na een week ziek zijn bleef de koorts maar hoog. En uit onderzoek bij de dokter leken alle logische zaken (griep, oorontsteking, blaasonsteking, keelontsteking, verkoudheid enz) niet aan de orde.  Na bloed en urineonderzoek is er nu toch een bacterie in de blaas gevonden waar waarschijnlijk de koorts vandaag komt.   Ook Hosanna is nu met antibiotica gestart.  Er staat nog wel van alles op kweek in het lab, als de eerste kuur niet aan slaat kan er gericht behandeld worden.

Door al dat gekwakkel is er van schilderen nog weinig gekomen.   Dat is even niet anders.   Wel is deze week de nieuwe computer bezorgd.  De oude werd zo langzaam, met name de harde schijf, dat we bang waren dat hij er mee op zou houden. Dat zou het verlies van alle kinderfoto's en video's betekenen.  Dus om dat voor te zijn hebben we een nieuwe gekocht.   De nieuwe PC is ook weer een stuk sneller, dus dat scheelt ook weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten