maandag 11 september 2017

Zolderkamer 7 - gips, verwarming en schilderen

De afgelopen weken krijgt de zolderkamer steeds meer vorm.  Veel tijd is gaan zitten in het aanleggen van de electra. Een klus die niet zo zichtbaar is, waardoor Hosanna af en toe het idee had dat we niet opschoten.  Maar inmiddels zijn we daar bijna klaar mee.  Een laatste uitdaging is nog om een kruisschakeling aan te leggen, zodat we de lampen in het trappenhuis op drie plekken kunnen schakelen. Als dat gelukt is zijn we met de elektra klaar en kunnen de laatste wanden worden dicht geamaakt.


Onderstussen is er ook bouwkundig niet dicht gezeten.  Er zijn steeds meer wanden klaar en  dicht gezet met gips. Die wandjes kunnen schilderklaar worden gemaakt. Vorige week hebben we met Hosanna de verf uitgezocht, en dat is blauw en roze geworden.


Inmiddels is het eerste wandje blauw afgeschilderd, zodat vandaag de verwarming erop geplaatst kan worden.  Als dat vandaag lukt hebben we het loodgietsewerk voor de slaapkamer ook allemaal afgerond.  Er komen dus steeds meer vinkejs op de klussenlijst, en we gaan steeds meer ichting de afwerking toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten