maandag 11 september 2017

Zomer 2017 in Hulshorst - 5 - regentijd

Begon de zomer kurkdroog, hij eindigt echt behoorlijk nat. Dit weekend moesten we weer kanaaltjes graven, om de paddocks droog te houden. Genoeg water voor het weiland, en het gras groeit al kool. maar we hebben nu wel droge dagen nodig zodat de paarden het weiland in kunnen.


Door al dat natte weer kunnen we buiten niet al teveel doen. Daarom nu vooral op de zolderkamer bezig en we zijn druk om in de woonkamer de laatste oude stopcontacten te vervangen door nieuwe. Straks is het oude er helemaal uit, en is de electra weer helemaal vernieuwd.


Inmiddels is iedereen weer helemaal in het schoolritme. Hosanna heeft het goed naar haar zin, en Elise roept ook steeds vaker dat ze naar school wil. We hebben al contact gehad met de peuterspeelzaal (zit in het schoolgebouw) zodat ze straks ook naar de 'peuterschool' kan.


Tenslotte gaat ook het glasvezel de goede kant op. Binnenkort begint de werving, en als de helft van de buurt mee doet, zijn we begin 2018 van onze gammele koperverbinding verlost.  De buren die ik tot nu toe spreek doen allemaal mee, dus daat gaat de goede kant op.Geen opmerkingen:

Een reactie posten