Analytics

zondag 14 januari 2018

Winter 2018 in Hulshorst - 1 -Drukke Januari weken


2018 is druk begonnen dit jaar. Nu we ook de verjaardag van Johan hebben, is januari toch wel de verjaardagenmaand.  De eerste zondag van het nieuwe jaar hebben we de 1e verjaardag van Johan gevierd, en wat was het leuk en gezellig.  Dit weekend weer even geen verjaard en dan staat volgende week de 3e verjaardag van Elise alweer op de agenda.

En zo start januari druk. School, zwemmen, paardrijles. Het begint allemaal weer.  Dat ik op dinsdagochtend niet meer om 6:30 op hoef voor zwemles went heel snel. Heerlijk.  Alhoewel de B-zwemles op vrijdag van 17:00 tot 18:00 ook niet alles is.  Lastig met eten. Afgelopen vrijdag geprobeerd om met elkaar te gaan zwemmen.  Dat ging prima, alleen doordat de zwemles nu een stuk later begint, ben je ook zo tegen 21:00 thuis met het hele stel.

Was het voor de kerst winter. De afgelopen weken hebben we de lente gehad. Met tegen de 10 graden was het lekker. Het gras groeit en Simba heeft al in het weiland gestaan.  Komende week wordt er weer over sneeuw gesproken, dus misschien komt de winter nog terug.

Qua klussen hebben we in de kerstvakantie niet alles gedaan wat ik wilde doen, dus we moeten de komende weken nog aan de gang met het sauzen van het trapgat en het aflakken van de deur.  Zo houden we genoeg te doen in Hulshorst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten