vrijdag 5 januari 2018

Gezinhuis 15 - Terugblik op 2017

2017 is voor het gezinshuis een jaar van stabiele groei.  En dat terwijl het jaar best spannend begon met een zwangerschap, bevallingsverlof en daarna zwangerschapsvervanging. De eerste maanden van het jaar hebben we het gezinshuis verrijkt met ons zoontje en ook ervaren hoe het is om iedere dag personeel over de vloer te hebben. Het beviel prima, maar even niemand in huis was na vier maanden ook fijn.

Qua bezetting hebben we een goed jaar gedraaid. De vaste cliënten zijn stabiel en in de logeerhuiszorg hebben we een drietal kinderen gehad.  Dat is voldoende. Ook voor onze eigen kinderen voor wie het toch iedere keer gedag zeggen is als na een aantal maanden het logeren niet meer nodig is.   Belangstelling is er meer dan voldoende, dus we kunnen ook selectief zijn en echt kijken wat bij ons past.

Ook de samenwerking met Sheerenloo verloopt goed, en dit hebben we ook beklonken met een stuk vast dienstverband voor Danielle.  Eigenlijk veranderd er weinig, het dienstverband geeft iets meer zekerheid.  Maar belangrijker is eigenlijk het vertrouwen wat er vanuit de organisatie naar ons wordt uitgesproken.  Samen met het vertrouwen van cliënten en ouders is dat nog veel belangrijker. We mogen daarom terug kijken op een mooi 2017

Geen opmerkingen:

Een reactie posten