maandag 21 mei 2018

Gezinshuis 20 - Meivakantie weer voorbij

De meivakantie is weer voorbij. En dus schakelen we weer om van logeerhuiszorg naar gezinshuiszorg. Wat zijn de twee weken snel omgevlogen.  Danielle heeft beide weken een aantal dagen logeerhuiszorg gedaan.  Dat er belangstelling is blijkt wel, want we worden bijna dagelijks benaderd.  De overige dagen hebben we besteed aan uitjes met de kinderen. Zo zijn we naar de Julianatoren geweest.  Op kraamvisite bij een newborn en zijn we met oude oma een ijsje gaan eten op de markt in Spakenburg.  Het mooie weer maakt het ook mogelijk om lekker naar het strand aan het randmeer te fietsen.

Maar inmiddels zit iedereen weer in de routine. Gezinhuiskinderen terug en alle kinderen weer naar school.  De periode tot de zomervakantie blijft bijzonder want de schoolreisjes en alle andere activiteiten staan weer voor de deur.

Even spannend was het deze week ook. Op het zorgpark in Ermelo is het noro-virus geconstateerd. Dus even opletten.  Tot nu toe is dit lelijke griepje bij ons uit de buurt gebleven. Houden zo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten