maandag 18 maart 2019

Update Glasvezel 2 - We gaan beginnen

Daar was de brief van de aannemer.  We komen schouwen voor uw glasvezelkabel.  Het eerste teken dat de aanleg echt gaat beginnen heerlijk.   De kinderen vroegen al of de meneer die komt kijken dan niet meteen de nieuwe internetkabel mee kan nemen,  zodat ze wel allemaal tegelijk op een tablet kunnen?  En of papa dan even voor iedereen een eigen tablet kan kopen natuurlijk?

Gelukkig komt de zomer eraan aan gaan de kids lekker buiten spelen.  En na de zomer ligt het glasvezel er. Het wordt wel steeds duidelijker dat het écht nodig is dat ieder huis een breedband internetaansluiting heeft.   Op scholen krijgen de kinderen in plaats van oefenbladen apps mee naar huis.  De bibliotheek heeft naast boeken ook heel veel luisterboeken die je kan downloaden. Dit lukt nu niet.   En V-tech heeft fantastische kindertablets en fotocamera's.  Als je die aan het internet hangt zijn de kids harstikke druk om foto's en filmpjes naar papa, mama en opa en oma te sturen.

Nog een klein half jaar wachten.  Dan geen haperende internetverbinding meer als de grond vochtig is.  Geen schokkende Televisie als het stormt en een glasvezelverbinding waar je met 8 personen tegelijk gebruik van kan maken.  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten