zaterdag 6 april 2019

Gezinshuis 27 - Ikea en het kinderfonds op visite

Vorige week hadden we een verassing voor één van onze kinderen.  Het kinderfonds en de Ikea kwamen op visite.  Met deze jongen, en zijn voogd, zijn we namelijk aan het kijken naar een volgende woonplek.  Hij wordt ouder en is langzaam toe aan een volgende woonstap, en daarom zal hij ons gaan uitstromen.

Maar hoe doe je dat dan straks.  Leuk zo'n appartement, maar je hebt natuurlijk wel meubels, en spullen nodig.  Op dit moment levert het gezinshuis dat, maar hoe dat straks zit. En natuurlijk heeft hij zelf ook nog wensen.  De TV kan altijd groter.  Een nieuwe bed, boxspring en liefst twee personen.  En een eigen tablet en spelcomputer.

De verassing toen deze week de Ikea en het kinderfonds op de stoep stonden was dan ook groot.  Hij is ingeloot voor een waardebon, zodat hij straks als hij zijn kamer of appartement heeft lekker kan gaan shoppen bij de Ikea.  Of alle wensen van de cadeaubon kunnen, dat denken we niet.  Maar het is wel een mooi cadeau van de Ikea het kinderfonds om een aantal zaken te kopen straks. Dat was nog eens een verassing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten