Analytics

donderdag 11 juni 2020

Gezinshuis 41 - Mei - Langzaam weer op stoom

Langzaam aan komt het gezinshuis weer in zijn normale ritme.  Na in mei met halve schoolweken gewerkt te hebben zijn sinds deze week de scholen weer helemaal open.   Ook zijn alle kinderen weer sporten. Het ritme komt weer terug.

Voor de kinderen in ons gezinshuis en hun ouders is het pittig geweest.  Een andere structuur, die niet altijd rekening houdt met het gegeven dat je een bijzonder kind hebt.  Scholen die allemaal het beste met de kinderen voor hebben, maar de combinatie van scholen en roosters levert een hele puzzel op.  Hier en daar hebben we wat extra opvang kunnen doen, om zo de ouders en de gezinnen van de kinderen overeind te houden.   Gelukkig kon dat, waren wij zelf gezond, en hebben we daarvoor de mogelijkheid en de middelen gehad.

Nog een paar weken, dan begint de zomervakantie.  De volgende drukke periode.  We zitten de hele zomervakantie volgeboekt, onze eigen vakantie lijkt ook door te gaan.  Dus ook even tijd om bij te komen en te overdenken hoe het gezinshuis gegroeid is in het afgelopen jaar.

De lock-down was een mooie periode voor iets anders.  De website van het gezinshuis staat online.  Kijk er zeker even naar op www.gezinshuishulshorst.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten