Analytics

zondag 16 januari 2022

Terugblik op 2021

Een terugblik op 2021.  Corona, lock-down, schoolsluiting.  Maar dat zal voor heel veel ouders gelden. Wat hebben we nog meer gehad??

Het jaar begon natuurlijk met Johan, die 4 werd.  Hij kon nog niet direct naar school, maar nadat de scholen weer open gingen was dat wel het geval. Alle kinderen naar school, wat was het opeens stil in huis.  Ook is Johan in het voorjaar van 2021 op zwemles gestart.

Begin 2021 was ook het jaar van de sneeuw.  Bijna een week hebben we de kinderen met de slee naar school gebracht.  Bijzonder.  En goed voor de conditie 2x per dag 3 kilometer sleetje trekken.

Elise haalde net voor de kerstvakantie ook haar zwemdiploma B.  Dus zij is in 2021 gestart met paardrijles.  Eerst privĂ©, en in de zomer is ze ook doorgestroomd naar de groepsles op de Manege in Nunspeet. Ook kwam Yakari in het voorjaar van 2021, en dat betekende ook dat we net voor de zomer Buddy hebben weggebracht naar een nieuw huisje. 

Na een periode van kennis maken hebben we met Yakari in de zomer en in het najaar enkele bixie-wedstrijdjes gereden.  Nu zit alles weer op slot, maar we trainen rustig door met hem.

In de zomer zijn we met het gezin en het gezinshuis naar Frankrijk geweest.  Heerlijk, en toch ook wel even spannend omdat er voor het eerst gezinshuiskinderen mee gingen. Maar wat hebben we genoten.

Zakelijk eigenlijk een stabiel jaar, voor zowel mij als Danielle.  Als je om je heen kijkt hoe moeilijk sommige ondernemers en/of mensen het hebben, zijn we er dankbaar voor dat we ook dit jaar stabiel verder konden werken en verder konden bouwen.  We kijken uit naar een mooi 2022.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten