zaterdag 8 januari 2022

2022 Een frisse start

2022 is gestart.  Een nieuw jaar met nieuwe voornemens.  Een van deze voornemens is om dit blog weer op te pakken. Na een aantal posts begin 2021 is het goede voornemen toch weer weg gezakt.  

Maar 2022 biedt nieuwe kansen. Het streven is om dit jaar iedere week tenminste 1x een post te plaatsen.  En onderwerpen zijn er genoeg.  Het gezinshuis, het reilen en zeilen thuis, corona en de ontwikkelingen met het nieuwe kabinet.

Het jaar 2021 eindigde met mooi nieuws.  Natuurmomenten ziet af van het verlengde broedseizoen op het Hulshorsterzand.   Ergens is het ook wel misleidend, want het Hulshorsterzand gaat nog steeds 3 maanden per jaar op slot in het broedseizoen.  Maar dat is nog altijd beter dan een verlengd broedseizoen van een half jaar.   Die slag hebben we als omwonenden en buurtvereniging gewonnen.

Ook in 2022 hebben we goed nieuws.  Maandag gaan de kinderen weer naar school.  Fijn! Allereerst voor de kinderen, maar ook voor ons.  Het is leuk als ze thuis zijn, maar het is goed dat ze weer naar school gaan.  Al het app-verkeer voor speelafspraakjes met vriendjes en vriendinnetjes, het is beter dat ze op school die afspraken zelf maken.

Tenslotte wens ik ook alle lezers een mooi, gezond en vrij 2022 toe.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten