zondag 30 januari 2022

Januari hectiek

Januari 2022 zit er al weer bijna op.  Een drukke maand voor ons.  We beginnen met de verjaardag van Johan in januari, en vervolgens is er bijna 3 weken later de verjaardag van Elise.   Voor Johan betekende het ook zijn eerste kinderfeestje.  Dus we zijn met een groep kleuters naar het bos geweest. Gezellig, en iedereen had het heel erg naar zijn zin.   Elise wist al maanden wat ze met haar kinderfeestje wilde doen, daarvoor waren we wel afhankelijk van de Coronaregels, gelukkig zijn de indoor-speeltuinen weer open.

Ook in het gezinshuis is januari altijd een drukke maand.  Het afsluiten van het oude jaar, qua administratie.  En het starten van het nieuwe.  Jaarlijks wijzigen de tarieven, dus ook alle overeenkomsten voor de cliënten.  En is het altijd weer boeiend om te zien of al die wijzigingen via de CJG's, gemeente en het SVB goed doorkomen.  Maakt er iemand een foutje dan klopt het uiteindelijk niet.  En dat gebeurt hier en daar nog wel eens.  

Ook het werk komt weer goed los. Een regeerakkoord en een missionair kabinet.  Dat geeft rust.  En ook heb ik het gevoel dat er behoorlijk wat wintersporters thuis gebleven zijn dit jaar, want het aantal collega's dat met vakantie is, is beperkt.  Wel veel mensen die thuis zitten door een positieve test of kinderen met Corona. Gelukkig valt het aantal zieken relatief mee.

Ook het sporten gaat weer volledig los. De zaterdag vult zich vanaf volgende week weer met FNRS en Bixie-wedstrijden.  De kinderen hebben er zin in, en papa stiekem ook wel.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten