dinsdag 11 juni 2013

De start van een nieuwe uitdaging op de Veluwe

De afgelopen weken is een droom een flinke stap dichterbij gekomen. We hebben besloten om samen met mijn ouders onze huizen te verkopen en op zoek te gaan naar een nieuwe boerderij op de Veluwe. Een grote wens om de paarden bij huis te hebben gaat daarmee in vervulling. Voor Danielle biedt een boerderij op termijn kansen om te kijken of ze bij huis kan gaan werken. Of met paarden, of met zorg. Of misschien met een combinatie van beiden??

De afgelopen weken is een grote stap gezet met het selecteren van de makelaar en het te koop zetten van de twee huizen.  Het plaatsen van het 'te koop' bord in de tuin is gevoelsmatig een grote stap. Het maakt de keuze definitief, en brengt ook het nieuwe dichterbij.

We hebben er zin in. Voorlopig ligt de focus eerst op de verkoop. Kent u iemand die een mooie woning zoekt in het centrum van Nederland. Attendeer hem of haar op dit prachtige huis.

1 opmerking:

  1. Voor juli hoef je niks te verwachten, dan zijn jullie nog afgesloten van de buitenwereld :P. Werken ze een beetje door??

    Romano

    BeantwoordenVerwijderen