zaterdag 15 juni 2013

Provincie regelt even 12 weken verkeerschaos in de regio Eemland -2


We zijn al een eind op weg met de wegwerkzaamheden aan de N199.  Het goede nieuws, er zijn niet nog meer doden gevallen. Dat is een klein wonder. Zowel op de Bisschopsweg als op de Zevenhuizerstraat is het momenteel hartstikke druk en op bepaalde momenten ronduit gevaarlijk.

Na alle grote woorden in de gemeenteraad is het ook daar weer stil. De gemeente en de provincie hebben nog even zitten zwartepieten wie er nu de burger slecht (zeg maar niet) geinformeerd had. Maar al dezelfde dag werden de rijen gesloten.

Wel wist men nog even te melden dat het stoplicht bij Eembrugge beter was afgestemd, zodat er nu minder lang gewacht hoeft te worden. Daar heb ik dus de afgelopen jaren alles bij elkaar opgeteld uren verspeelt, omdat toen blijkbaar wel geoorloofd was om automobilisten onnodig te laten wachten.

Nog een paar weken te gaan. Het is te hopen dat het weer goed blijft. Dan is het dorp voor de Spakenburgse dagen weer een beetje normaal te bereiken.

Inmiddels is het project Laakzone van start gegaan. Dat betekent ook een brug aanleggen bij de Zevenhuizerstraat, en bij de Nijkerkerweg. Dat alles om de laak te verbinden met de nieuwe wijk. Zal ongetwijfeld weer een hoop gedoe geven. Het scheelt wel een hoop sluipverkeer vanuit Nijkerk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten