zondag 30 augustus 2015

Nadenken over een gezinshuis - 6


Ondanks alle drukte thuis en de verbouwing aan blijft ook het denkproces voor het gezinshuis rustig verder gaan.  De resultaten van het assesement bij gezinshuis.com zijn binnen, en het reflectiegesprek is inmiddels gepland.  Leuk om zo samen zo'n traject door te lopen. Erg leerzaam.

Parallel aan dit proces kijken we inmiddels om ons heen naar relevante samenwerkingspartners.  Zo hebben we twee weken geleden een gesprek gehad met een van de grotere zorginstellingen in midden Nederland. Een mooi en positief eerste gesprek, een leuke basis om weer verder op te bouwen.

Afgelopen week hebben we kennis gemaakt met stichting  1thuis, we hebben een inspirerend gesprek gehad met Anneke Folkers.  Zijn zijn vanuit een hele andere achtergrond gestart en focussen zich op een hele specifieke doelgroep (jonge meiden, tieners en tienermoeders). Erg mooi om te zien hoe zijn hun zoektocht hebben opgepakt en om vanuit onze ervaringen te spiegelen.  We gaan in ieder geval contact houden en we hebben ook een aantal hele concrete acties uit het gesprek gehaald.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten