maandag 3 augustus 2015

Terugblik op juli 2015


Ik ben niet zo van het terugblikken, maar deze keer is het wel de moeite waard.  Wat heeft juli 2015 een hoop gebracht: Aan verandering, aan nieuwe zaken en aan nieuwe vooruitzichten.  Meestal is juli een rustige vakantiemaand, maar dit jaar niet.

De verhuizing, het landen in Hulshorst, het wennen aan de paarden achter het huis en het wennen aan een nieuwe omgeving. Veel veranderingen. Ook het nieuwe reispatroon naar het werk, met meteen vorige week al een kleine week geen treinen vanwege werkzaamheden.  Het blijft wennen, aanpassen en zoeken naar een nieuwe balans.  Leuk, maar af en toe kost het ook veel energie.

Gisteravond samen met Danielle en de kinderen genoten van het Hulshorsterzand. We waren de enigen. Een prachtig ondergaande zon achter de bomen, met daarvoor de zandverstuivingen.  Wat is Nederland dan mooi en wat genieten we er misschien te weinig van!  En mogen wij het voorrecht hebben dat we deze prachtige natuur vlakbij ons huis hebben. Dat maakt de verhuizing en de veranderingen veel meer dan goed.


Augustus zal drukker worden op het werk, met een hele volle septembermaand op komst.  Dat is ook mooi, maar ik heb mij wel voorgenomen om tijd in te ruimen om van de prachtige omgeving te blijven genieten.

Een mijlpaal die ik nog niet genoemd heb gaat over dit blog. We groeien gestaag door.  Eind vorig jaar heb ik geblogd dat er op jaarbasis voor het eerst boven de 5000 unieke bezoekers kwamen. In de maand juli is de teller voor het eerst boven de 1000 unieke bezoekers gekomen. En behoorlijk ook, want met net geen 1500 unieke bezoekers is er weer een flinke groei te zien in het aantal lezers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten