zondag 16 augustus 2015

Hoogwaterbeschermingsprogramma op volle toren na de zomer

Hoewel het nog volop vakantie was afgelopen week, was daar in Utrecht (bijna) niets meer van te merken.  Na een rustige juli maand waarin je duidelijk kon zien dat er veel mensen met vakantie waren, was het deze week opeens weer gezellig druk op de verdieping van het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP). En dat mag ook wel, want er komt een mooie en ook drukke tijd aan.

Eind september is staat de volgende stuurgroep weer gepland.  Een aantal belangrijke dossiers komt daarin langs, ook enkele vanuit mijn eigen team.  Leuk om daar nu al de hele voorbereiding van te doen. Dezelfde week is ook de marktdag,  waarvan de voorbereiding nu volop lopen.  En daarnaast is ook de kansenscan gestart, dus heeft u innovaties in ontwikkeling die voor het HWBP interessant zijn, lees dan vooral deze uitnodiging.

We zijn deze week ook nog even met de teammanagers een dag de hei op geweest. Om elkaar (nog) beter te leren kennen,elkaar te helpen in onze ontwikkeling en om wat focus te leggen op onze teamdoelen. Een leuke en leerzame sessie, met volgens mij mooie uitkomsten waar het HWBP de komende maanden echt zijn voordeel mee kan doen.  Nu ambities omzetten in resultaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten