maandag 21 augustus 2017

Gezinshuis 12 - topdrukte in het laatste zomerweekend

Afgelopen week hebben we de zomervakantie afgesloten met een stevige beproeving van ons gezinshuis. Een weekend helemaal vol geboekt, wat betekend dat er naast onze eigen 3 kinderen ook 3 kinderen in het gezinshuis verbleven.  In totaal 6 kinderen in huis.  Dat vraagt wel even wat, maar was ook erg gezellig.


Vrijdagmiddag druppelde iedereen binnen. Voor ons geen nieuwe gezichten, maar deze combinatie allemaal bij elkaar is wel even zoeken.  Vrijdagmiddag hebben we even een uurtje gehad waarbij we even moesten ingrijpen omdat 2 kinderen het op elkaar voorzien hadden, maar verder is het weekend prima verlopen.   We gaan komende week wel even evalueren of deze setting nu bijdraagt aan wat alle kinderen nodig hebben, want het is uiteraard wel een drukte van belang als er zoveel kinderen zijn. En voor sommige kinderen is een wat rustigere omgeving ook wel fijn.


Het was hard werken dit weekend, maar wel leuk. Omdat iedereen zaterdagavond al weer naar huis ging, betekende het ook dat we zondagmorgen opeens weer met ons eigen gezinnetje waren.  Die dag hebben we gebruikt om de vakantie samen af te sluiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten